Logotyp, klicka för att komma till startsidan
"Hälsingekustens pärla – levande fiskeläge"   English version

Sommaren är nu!

24 juli, 2014

Ovanligt varmt i hav och på land. Nu är tid att njuta och fylla på alla batterier i alla celler i hela kroppen. I år ska jag ha sommar så länge det bara går… Sommar värme, möten med mycket människor. Allt känns lite enklare,
prunkande blommor, barfota och liksom nära hela livet. Det är så fantastiskt att  få leva i en del av världen där det kan skilja 60 grader i ute temperatur. Nu är allt grönt, växande och om bara några månader mjukt vitt och tyst igen. Nästan som magi ändras hela kulissen verkligheten. Den ständiga förändringen påminner om att leva i den stund som är just nu – blommor som nu slår ut rallarros och renfana. Njuta av solen eller skuggan, vattnet eller stranden.
På fredag kan man njuta av sväng på bryggan med bandet som kommer för andra gången denna säsong. När de var här förra gången var det kall juni men bland åhörarna hördes fraser som ”Det är precis sån här musik jag älskar- jag visste inte om det” ”Det är just sånt här ljud som gör att jag vill dansa”. Fredagen efter det kan man gå på Sverigepremiär i en by med 130 året om innevånare…det är också konstigt fantastiskt. Men nu var det ju nu som var grejen nu lämnar jag tangentbordet för barfota steg mot ekobutiken för glass. Önskar dig en stund full av sommarnjutning!

Kommentarsfält stängd.