Logotyp, klicka för att komma till startsidan
"Hälsingekustens pärla – levande fiskeläge"   English version

Isak Danielsson 4 juli

7 april, 2020

Vi är väldigt stolta över att presentera våran första artist till sommaren. Länkar till låtar blir i nere efter texten. Vi kommer ut senare med biljetter till spelningen.

Isak Danielsson spelar den 4 juli kl. 20.00      biljettpris  280 kr.

Isak Danielson följer upp höstens gripande singel ”Silence” och släpper nya ”Light Up”, en försmak av hans andra studioalbum som kommer under våren. I vår väntar även en skandinavisk turné.

I ”Light Up” ställer Isak upp dörren på vid gavel. Han berör på ett djupt personligt plan sin relation till ångest, en självupplevd kamp han haft under många år. Även om ämnet är mörkt så återfinns det ändå ljus i låten. Omfamnat mellan cinematiska stråkharmonier bär hans kraftfulla röst fram blottande verser och refränger som ingjuter styrka i budskapet, att ingen någonsin ska känna sig ensam i sin kamp med ångest.

– Jag skrev den utifrån mina egna erfarenheter och svårigheter att leva med panikångest. Det känns viktigt att förmedla att det är helt naturligt och absolut inte ovanligt att uppleva ångest. Det var en av de första sakerna som hjälpte mig på min resa med att bli bättre, att veta att jag inte var ensam, förklarar Isak Danielson.

Isak har, endast 22 år gammal, hunnit göra ett ordentligt avtryck med sin dynamiska röst och sina starka texter. Hans debutalbum Yours (2018) har legat närmare 40 veckor på svenska albumlistan och tillsammans med EP:n Run To You (2019) har Isaks musik passerat 80 miljoner lyssningar. Isak Danielsons publik växer ständigt, han har över 1 miljon lyssnare i månaden på Spotify och mer än 100.000 prenumeranter på Youtube.

Efter en smygstart på branschfestivalen By:Larm i Oslo i slutet av februari, inleds vårturnén den 10 mars i Uppsala. Bland annat Stockholm, Malmö, Göteborg samt Vasa i Finland kommer få besök.

https://www.youtube.com/watch?v=MGmvPPDeqjo

https://www.youtube.com/watch?v=eofX01KjMj8

https://www.youtube.com/watch?v=TOIF7KwXetU

https://www.youtube.com/watch?v=NqtAlvmdM3s

Kommentarsfält stängd.